Search form

Google translate

Bell Schedule

REAL School Bell Schedules (Middle and High School):

REGULAR SCHEDULE:

B1 7:15 - 8:37        (82 min.)
HG 8:41 - 9:01        (20 min.)
B2 9:05 - 10:27      (82 min.)
L 10:30 - 11:17    (47 min.)
B3 11:20 - 12:42    (82 min.)
SR 12:46 - 1:16      (30 min.)
B4 1:20 - 2:42        (82 min.)

TWO HOUR EARLY RELEASE:

B1 7:15 - 8:07        (52 min.)
HG 8:11 - 8:31        (20 min.)
B2 8:35 - 9:27        (52 min.)
B3 9:31 - 10:23      (52 min.)
L 10:26 - 11:13    (47 min.)
SR 11:16 - 11:46    (30 min.)
B4 11:50 - 12:42    (52 min.)

CONFERENCE DAY:

B1 7:15 - 7:55   (40 min.)
B2 8:00 - 8:40   (40 min.)
HG 8:45 - 8:55   (10 min.)
B3 9:00 - 9:40   (40 min.)
B4 9:45 - 10:25 (40 min.)

EXTENDED LUNCH:

B1 7:15 - 8:37        (82 min.)
HG 8:41 - 9:01        (20 min.)
B2 9:05 - 10:27      (82 min.)
L 10:30 - 11:17    (47 min.)
SR 11:20 - 11:50    (30 min.)
B3 11:54 - 1:16      (82 min.)
B4 1:20 - 2:42        (82 min.)

TWO HOUR LATE START:

B1 9:15 - 10:07      (52 min.)
HG 10:11 - 10:31     (20 min.)
L 10:35 - 11:21     (46 min.)
B2 11:24 - 12:16     (52 min.)
B3 12:20 - 1:12       (52 min.)
SR 1:16 - 1:46         (30 min.)
B4 1:50 - 2:42         (52 min.)

SKINNY SCHEDULE:

S1 7:15 - 7:55       (40 min.)
S2 7:57 - 8:37       (40 min.)
HG 8:41 - 9:01       (20 min.)
S3 9:05 - 9:45       (40 min.)
S4 9:47 - 10:27     (40 min.)
L 10:30 - 11:17   (47 min.)
S5 11:20 - 12:00   (40 min.)
S6 12:02 - 12:42   (40 min.)
SR 12:46 - 1:16     (30 min.)
S7 1:20 - 2:00       (40 min.)
S8 2:02 - 2:42       (40 min.)